Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Tilbudsturer
Denne turen har gått
Berlin - Praha

Praha har en meget rik historie og en meget fin og godt bevart arkitektur.  Gamle bygninger viser at byen tidligere var sentral for kunst og kultur i Europa.  Byen ligger fint til ved elva Moldau og flere broer over elva gir byen særpreg.  Mest kjent er Karlsbroen med sine byporter og tårn.  En lokal guide viser oss byens hovedseverdigheter.  Det blir god tid på egen hånd og handling, spesielt Böhmenkrystall, er populært. På turen inngår også opphold i Berlin, Tysklands nye hovedstad.  Vi benytter DFDS's ferje mellom Oslo og København begge veger.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Steinkjer kl.05.30. Turen går til Alvdal hvor det blir et opphold. Videre sørover Østerdalen til Oslo. Her blir et avreise med DFDS's store ferje kl.17.00. Middag ombord. Musikk, dans og hygge utover kvelden. Overnatting i innvendige dobbeltlugarer.
Dag 2: København - Berlin
BerlinFrokost ombord før ankomst København kl.09.30.  Turen går sørover til Gedser hvor vi kl. 13.00 tar ferje til Rostock i Tyskland.  Videre frem til Berlin på ettermiddagen.  Her blir det overnatting i 2 netter på Aldea hotell som ligger like øst for Kurfürstendamm i tidligere Vest-Berlin. Middag på hotellet på kvelden. (avg. 22.mars, Berlin Mark Hotel)
Dag 3: Berlin
Cafe Gendarmenmarkt, BerlinPå formiddagen tar vi en byrundtur for å se på byens hovedseverdigheter.  Vi får se Brandenburger Tor, gaten Unter den Linden til Alexandersplass, den nye bydel på Potsdam, Riksdagsbygningen, Kurfürstendamm m.m.  Ettermiddagen disponibel på egen hånd.  Muligheter for handling.  Det kjente varehuset KaDeWe ligger ikke så langt fra hotellet.
Dag 4: Berlin - Dresden - Praha
Prahaå formiddagen kjører vi frem til Dresden, hvor mange av de store flotte bygninger og kirker nå er restaurert til byens jubileum som var i 2006.  Etter et opphold her fortsetter vi til Tsjekkias hovedstad Praha. Her skal vi bo i 3 netter på Hotel Ariston Praha. Hotellet har god trikkeforbindelse til gamlebyen. Middag på hotellet om kvelden.
Dag 5 og 6: Praha
PrahaUnder oppholdet får vi tid til å gjøre oss kjent i byen ved Moldau.  En lokal guide vil vise oss byens severdigheter.  Vi starter i bydelen Hradcany, det gamle borgområdet og slottet.  Vi går videre mot det gamle byområdet, torget med rådhuset og det kjente astronomiske uret.  Vi går en tur over Karlsbroen som med sine byporter og tårn samt mange skulpturer er spesiell.  I sentrum finnes mange forretninger, varehus o.l. Å handle med seg Böhmenkrystall er populært.  På kvelden kan man oppleve konserter, restaurant med tsjekkisk musikk og dans m.m.  Praha på kvelden med opplyste bygninger er meget vakkert. 
Dag 7: Praha - Celle
CelleAvreise fra Praha etter frokost. Vi kjører tilbake til Tyskland og Dresden. Herfra kjører vi forbi Leipzig, Halle og Magdeburg før vi ankommer Celle, en trivelig tysk småby med fine bindingsverkshus. Middag og overnatting på InterCity hotell.
Dag 8: Celle - København / Oslo
Pearl of ScandinaviaAvreise fra Celle etter frokost. Turen går nordover forbi Hamburg og Lübeck før vi tar ferje fra Puttgarden til Rødby i Danmark. Herfra kjører vi nordover Sjælland frem til København. Kl. 17.00 avreise med DFDS's ferje til Oslo. Taxfree-butikker, musikk og dans utover kvelden. Overnatting i innvendige dobbeltlugarer.
Dag 9: Oslo - Trøndelag
Ankomst Oslo kl. 09.30. Turen går nordover Østerdalen med stopp på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.



9 DAGER
4.970,-

Turnr.: t06
Avganger:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 4 middag
  • Lokal guide i Praha
  • Busstransporten med reiseleder
  • DFDS Oslo-København med lugar tur/retur
  • ScandLines ferje Danmark-Tyskland tur/retur
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 950,-
  • Singellugar t/r kr. 350,-
  • Utvendig lugar kr. 150,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700