Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Julemarked
Denne turen har gått
Berlin, Julemarked

Berlin er en by som vi ofte besøker på flere av våre turer. Berlin er jo en stor by med flere julemarkeder i de ulike bydeler. Vi bor meget sentralt og da besøkes flere markeder i tillegg til byens mange forretninger og varehus. Vi benytter DFDS's ferjer mellom Oslo og København på turen.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
DFDS Oslo-KøbenhavnAvreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover til Alvdal hvor det blir et opphold. Videre sørover Østerdalen frem til Oslo. Kl.17.00 avreise med DFDS's ferje til København. Middag ombord og overnatting i utvendige lugarer.
Dag 2: København - Berlin
Jule gate, BerlinFrokost ombord før ankomst København kl.09.30. Turen går sørover til Gedser og ferje til Rostock i Tyskland. Ankomst Berlin ca.kl.18.00. Her blir det overnatting på Best Western Hotel am Spittelmarkt i 3 netter. Hotellet ligger sentralt med kort avstand til Friedrichstraße og Potsdammer Platz. Middag på hotellet om kvelden.
Dag 3-4: Berlin
Arkaden, BerlinBerlinMan har 2 hele dager disponible i Berlin. Muligheter for å besøke ulike julemarked samt byens mange forretninger og varehus. Det mest kjente "KaDeWe" ved Kurfürstendamm. Det blir også tid til å besøke mange av Berlins hovedattraksjoner som Brandenburger Tor, Riksdagsbygningen m.m. En kveld spiser vi middag på en restaurant ved Alexanderplatz.
Dag 5: Berlin - København / Oslo
DFDS restaurantTidlig avreise fra Berlin. Ferje fra Rostock til Gedser og kjøring fram til København. Kl.17.00 avreise med DFDS's ferje til Oslo. Julebord ombord og overnatting i utvendige dobbeltlugarer.
Dag 6: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl.09.30. Turen går nordover Gudbrandsdalen og turens siste middag inntas på Dombås. Retur til Trøndelag på kvelden.



6 DAGER
5.600,-

Turnr.: 65
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • DFDS Oslo-København tur/retur
  • ferje Gedser - Rostock tur/retur
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 730,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Online
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700