Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Rundreiser
Denne turen har gått
St.Petersburg

Byen ved elva Neva har mange store bygg fra tsaren Peter den stores tid, samt mange kulturskatter i kunstmuseer, kirker, monumenter og palass. På reisen benytter vi Viking Lines store ferje mellom Stockholm og Finland. Det er nødvendig med visum for denne reisen. Dette ordnes av oss, men alle opplysninger for visumsøknaden må leveres til oss senest 5 uker før avreise. Det er nødvendig med maskinlesbart pass.
Dag 1: Trøndelag - Mora
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover forbi Trondheim, over Røros og inn i Sverige ved Vauldalen. Vi fortsetter gjennom Funäsdalen, forbi Sveg og ankommer Mora til middag og overnatting på Mora hotell.
Dag 2: Mora - Stockholm / Helsingfors
Vi fortsetter langs Siljan Sjø forbi Rättvik, Leksand og til Borlange. Videre forbi Vasterås og frem til Stockholm. Her får vi et opphold på ettermiddagen før Viking Lines ferje har avgang kl 17.00. Vi får en fin seiling gjennom Stockholms skjærgård. Middag ombord, musikk, dans og hygge utover kvelden.
Dag 3: Helsingfors - St.Petersburg
Frokost ombord før ankomst Helsingfors kl.09.55. Turen fortsetter østover i Finland langs Finskebukta til Hamina. Videre over den russiske grense, forbi Vyborg og frem til St.Petersburg på ettermiddagen. Her skal vi bo på hotell Moskva i 4 netter. Frokost, lunsj og middag under oppholdet i St.Petersburg.
Dag 4 - 6: St.Petersburg
Under oppholdet skal vi gjøre oss nærmere kjent med byen. En lokal guide vil under en byrundtur vise oss de viktigste severdigheter hvorav Isaakskatedralen med enorme dimensjoner, utsmykninger og store kuppel virker imponerende. Vi får se krysseren Aurora, Smolnypalasset og de mange store gatene hvor hovedgaten Nevskij Prospekt er mest kjent. Vi besøker Ermitasjen i det imponerende Vinterpalasset. Her finnes mange berømte kunstverk fra verdens kjente kunstnere. Selve bygget med alle sine rom og saler er et symbol fra tsarens storhetstid under Peter den store. En kveld blir det en båttur på Neva med middag, musikk og folkloreunderholdning.
Dag 7: St.Petersburg - Åbo / Stockholm
Tidlig avreise fra St.Petersburg. Turen går tilbake forbi Vyborg og frem til Åbo på ettermiddagen. Kl.20.30 avreise med Viking Lines ferje til Stockholm. Middag ombord og overnatting i utvendig lugar.
Dag 8: Stockholm - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Stockholm kl.07.30. Turen går nordover forbi Uppsala, Gävle og frem til Sundsvall. Videre til Østersund hvor det blir middag. Videre over Storlien og retur til Trondheim og Steinkjer hvor turen avsluttes på kvelden.



8 DAGER
8.860,-

Turnr.: 60
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 3 lunsj
  • 8 middag
  • Viking Line Stockholm-Helsingfors og Åbo-Stockholm
  • Lokal guide i St.Petersburg inkl. entreer
  • Båttur Neva
  • Visum for Russland
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.800,-
Påmelding:
- Online
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700