Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Rundreiser
Denne turen har gått
Paris m/Moseldalen, buss og fly

Bernkastel, MoseldalenPå denne turen til Paris benytter vi buss sørover og fly tilbake. Vi kjører gjennom Moseldalen og har en overnatting i Bernkastel-Kues. Videre gjennom Luxemburg før vi ankommer Paris. Her bor vi sentralt og får tid til å oppleve denne verdensbyen. En lokal guide viser oss byens hovedseverdigheter.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Vi spiser frokost på Alvdal og fortsetter sørover Østerdalen frem til Oslo. Her blir det avreise med Color Line. Middag ombord og overnatting i utvendige lugarer.
Dag 2: Kiel - Wetzlar
Frokost ombord før ankomst Kiel kl.10.00. Turen går langs tyske motorveger forbi Hamburg, Kassel og frem til Wetzlar. Middag og overnatting på BestWestern Hotel Wetzlar.
Dag 3: Wetzlar - Bernkastel-Kues
CochemBernkastel KuesVi kjører frem til Koblenz hvor Mosel renner ut i Rhinen. Vi følger Mosedalen til Cochem. Her blir det et opphold før vi fortsetter til Schloss Landenberg hvor vi smaker på den utmerkede vinen fra Moseldalen. På ettermiddagen fortsetter vi oppover dalen med bugnende vinmarker på sidene. Bernkastel-Kues er en trivelig liten by med særpregende bindingsverkshus. Middag og overnatting på Mövenpick Hotel.
Dag 4: Bernkastel-Kues - Paris
Notre Dame, ParisVi fortsetter langs Moseldalen til Trier og frem til Luxemburg. På ettermiddagen forbi Metz, gjennom Champagnedistriktet og Reims frem til Paris. Her skal vi bo i 3 netter på hotell Mercure Montmartre som ligger sentralt i bydelen Montmartre.
Dag 5-6: Paris
Sacre CoeurEifeltårnet, ParisEn lokal guide vil vise oss byens hovedseverdigheter. Vi får se Eiffeltårnet, Triumfbuen, Concordeplassen, Notre Dame, Seinen m.m. Muligheter for å ta turen opp i Eiffeltårnet og ta en båttur på Seinen. En kveld går vi opp til malernes torg ved kirken Sacre Coeur. Herfra er det fin utsikt utover byen. Det vil også bli muligheter for å besøke kabareten på Moulin Rouge ikke langt unna hotellet. Det blir også tid på egen hånd. Muligheter for handling eller besøke ulike museer hvor Louvre er mest kjent.
Dag 7: Paris - Værnes
På formiddagen kjører vi ut til Orly. Kl.10.30 avreise med Norwegians fly til Oslo og videre til Værnes på ettermiddagen.



7 DAGER
9.840,-

Turnr.: 47
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 6 middag
  • Color Line Oslo-Kiel
  • Fly Paris-Gardermoen-Værnes
  • Vinsmaking i Moseldalen
  • Lokal guide i Paris
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.660,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700