Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Ligg i ro ferie
Denne turen har gått
Sør-Tyrol, Dolomittene

Sør-Tyrol er betegnelsen på det området i Italia som ligger lengst nord-øst på grensen mot Østerrike. Deler av dette tilhørte Østerrike tidligere og området har både italiensk og østerrisk navn på byer m.m. Befolkningen snakker også begge språkene. Her ligger også fjellområdet som kalles Dolomittene. Disse alpefjellene består av lys kalkstein og er meget høye og med bratte klipper. Turen går i oktober og det er da vanligvis et behagelig klima da høye fjell beskytter mot kalde vinder fra nord. Vi benytter fly på turen sørover, men buss tilbake gjennom Østerrike og Tyskland og Color Lines ferje fra Kiel til Oslo.
Dag 1: Værnes - Milano - Pustertal
Avreise fra Værnes til Gardermoen på morgenen og videre til Milano på formiddagen. Her blir vi møtt av vår buss og vi kjører østover mot Gardasjøen. Her tar vi vegen nordover forbi Bolzano og frem til Pustertal i Dolomittene. Her skal vi bo i 5 netter på Hotel Falkensteinerhof. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.
Dag 2-5: Pustertal, utflukter
Man har 4 hele dager disponible. Det blir tid til avslapning, gå turer i flott terreng, handling og benytte hotellets fasiliteter med badeanlegg. Det blir også utflukter 2 dager. På den ene utflukten kjører vi først til Cortina før vi kjører over flere fjellpass til Pordoipasset. Her kan vi ta en bane til toppen av fjellet. Vi kjører nedover Val Gardena og kommer ned i hoveddalen nord for Bolzano på veg tilbaketil hotellet.
Vi tar også en utflukt til byen Merano vest for Bolzano. Her besøkes Schloß Trauttmansdorff med et  meget stort og flott hageanlegg. Hagen er kåret til Italias flotteste i flere år og er også hvert år blant Europas fineste hageanlegg.
Dag 6: Pustertal - Nördlingen
Vi forlater Italia og kjører over Brennerpasset til Tyrols hovedstad Innsbruck. Videre forbi Seefeld og frem til Garmisch-Partenkirchen i Tyskland. Herfra tar vi "Die Romantische Straße" nordover. Vi passerer klosteret Ettal og tar et opphold i den fine byen Oberammergau. Videre mot Augsburg og frem til byen Nördlingen. Middag og overnatting på Hotel Klösterlee.
Dag 7: Nördligen - Hildesheim
Vi fortsetter langs "Die Romantische Straße" forbi Dinkelsbühl og frem til middelalderbyen Rothenburg ob. d. Tauber. Byen er omgitt av en stor bymur med sine porter og tårn. På ettermiddagen nordover forbi Würzburg, Kassel og frem til Hildesheim. Middag og overnatting på Hotel Van der Valk som ligger ved byens torg.
Dag 8: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen fortsetter vi frem til Oslo. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Oslo. Middag og overnatting i lugarer med vindu.
Dag 9: Oslo - Trøndelag
Frokost før ankomst Oslo kl. 10.00. Turens siste middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.



9 DAGER
9.850,-

Turnr.: 44
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 9 middag
  • Fly Værnes - Milano
  • Color Line Kiel - Oslo
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.400,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700