Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Ligg i ro ferie
Denne turen har gått
Arenzano, Italienske riviera, buss og fly
ArenzanoDen italienske og franske riviera har vært kjente feriemål i lang tid. Det finnes utallige mindre feriebyer og plasser langs hele kyststripen som ligger ved foten av Alpene. San Remo som ligger på "Blomster-rivieraen" er den mest kjente. Vi har valgt den mindre byen Arenzano like vest for Genova til vårt hovedopphold i 5 netter. Vi tar ulike utflukter under oppholdet. Reisen foregår med buss sørover og vi får en fin tur over Alpene. Returen er med fly fra Milano til Værnes.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Frokost på Alvdal og kl 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Oslo til Kiel. Middag ombord og overnatting i utvendige dobbeltlugarer.
Dag 2: Kiel - Mannheim
Frokost ombord før ankomst Kiel kl 10.00. Turen fortsetter på fine tyske motorveger sørover forbi Hannover, Kassel, Frankfurt og frem til Mannheim. Middag og overnatting på Hotel August.
Dag 3: Mannheim - Lugano
Vi fortsetter sørover Tyskland og frem til grensa til Sveits ved Basel. Videre til Luzern og Vierwaldstättersjøen. Vi skal kjøre over St.Gotthard passet. Vi passerer Andermatt og tar en stopp på sørsiden av passet med fin utsikt utover storslått landskap med høye topper. Fortsetter forbi Bellinzona og frem til Lugano for middag og overnatting.
Dag 4: Lugano - Arenzano
På formiddagen passerer vi Milano og kjører over Posletta sørover mot den italienske riviera og Middelhavet. Vi kommer ganske høyt med fin utsikt utover havet før vi kjører ned til Arenzano. Byen ligger noen mil vest for Genova. Den italienske rivieraen strekker seg fra Genova og vestover til grensa til Frankrike. Byen Arenzano er en mindre ferieby og Grand Hotel ligger ved strandpromenaden. Her skal vi bo i 5 netter. Hotellet har eget basseng og det er fin strand nedenfor. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.
Dag 5 - 8: Arenzano, utflukter
Man har 4 hele dager disponible. Det blir god tid til avslapping, soling og bading. Byen har også en gammel bydel hvor man kan gjøre en god handel.
Under oppholdet vil det bli 2 halvdagsutflukter. Den ene utflukten går langs havet vestover. Vi passerer mange kjente feriebyer frem til San Remo. Denne byen ligger ved "blomsterrivieraen" på grunn av sine mange veksthus med alle typer blomster. På turen tilbake kjører vi på motorvegen som går lenger opp i terrenget med utallige broer og tunneller.
Det blir også en utflukt til Italias kjente vindistrikt Piemonte. Området er spesielt kjent for vindruen Nebbiolo og de mest kjente vinene derfra er Barolo og Barberesco. Vi besøker en vingård og prøvesmaker vinen.
Dag 9: Arenzano - Milano - Værnes
Etter noen fine dager ved rivieraen forlater vi Arenzano og kjører opp til Milano. Herfra tar vi SAS-fly til Gardermoen og videre til Værnes på kvelden.


9 DAGER
10.600,-

Turnr.: 43
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 9 frokost
  • 8 middag
  • Color Line Oslo - Kiel
  • Fly Milano - Værnes
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.400,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700