Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Cruise
Denne turen har gått
Elvecruise Douro, med Lisboa

Vi har i mange år hatt rundtur med buss i Portugal med Lisboa, Porto og Dourodalen, det mest kjente vinområdet i Portugal. På denne turen flyr vi til Portugals hovedstad Lisboa og overnatter her i 3 netter. Etterpå kjører vi til Porto hvor vi går ombord på en av Croisi Europe sine båter for et 5 dagers cruise oppover Douroelven helt til Spania. Vi avslutter turen med et opphold i Porto før vi flyr tilbake.
Dag 1: Værnes - Lisboa
Avreise fra Værnes på formiddagen. Turen går med SAS til Oslo og videre til Lisboa. Her blir det overnatting i 3 netter på Hotel Mundial som ligger i sentrum. Middag på hotellet om kvelden.
Dag 2 - 3: Lisboa
Man har 2 hele dager disponible i Lisboa. Det blir byrundtur med lokal guide. Byen har ca. 2 millioner innbyggere og er Portugals økonomiske og kulturelle sentrum. I de gamle bydelene kan vi oppleve trange kuperte gater, håndmalte kakkelfasader og mange historiske steder fra byens storhetstid som hovedstad i det portugisiske riket og en viktig handelsby i Europa. Over byen ligger borgen Castelo de Sao Jorge med fin utsikt utover byen, de gamle bydelene Alfama og Barro Alto. På byens livlige torgområde, Rossio, finnes forretninger, uterestauranter m.m. Vest for sentrum ligger bydelen Belem med museer, parker og det store monumentet over landets oppdagelsesreisende hvor Vasco da Gama er den mest kjente. En kveld kan vi besøke en restaurant med fadomusikk og sang.
Dag 4: Lisboa - Porto
Avreise fra Lisboa etter frokost. Vi kjører nordover forbi Coimbra og frem til Porto, Portugals nest største by. Byen var en svært viktig handelsby og har gammel bebyggelse som viser at byen var en viktig sjøfartsby. På ettermiddagen går vi ombord i en av Croisi Europe's elvecruisebåter. Båten ligger på elva Douro som renner ut i havet ved Porto. Vi skal være ombord i 5 netter. Alle lugarene har vindu og aircondition og det inngår fullpensjon, frokost, lunsj og middag hver dag. Etter at vi har fått tildelt våre lugarer møtes vi til middag.
Dag 5: Ombord, Porto - Regua
På formiddagen blir det en byrundtur i Porto. I bydelen Vila Nova de Gaia ved Douroelva besøkes en vinkjeller med prøvesmaking av portvin. Vi spiser lunsj ombord og starter turen oppover Dourodalen. Vi går gjennom 2 sluseanlegg hvor den ene er 36 meter høy, den høyeste i Europa. Vi kommer inn i dalen med frodige vinmarker på sidene og anløper Regua på kvelden.
Dag 6: Ombord, Regua - Vega de Teron
På formiddagen tar vi en utflukt gjennom vinmarkene. Her blir det også vinsmaking. Vi kommer ombord til lunsj. Landskapet skifter karakter og blir mer berglendt når vi går mot Spania. Ankomst Vega de Teron  i Spania på kvelden.
Dag 7: Ombord, utflukt Salamanca
Denne dagen blir det en utflukt til byen Salamanca i Spania. Byen har mange fine bygg med ulik arkitektur og står på Unescos liste over bevaringsverdige steder. Om kvelden blir det middag og "Spansk aften" ombord.
Dag 8: Ombord, Vega de Teron - Pinhao - Bitetos
På formiddagen går vi tilbake til vindistriktet av Dourodalen. I Pinhao blir det en utflukt til byen Vila Real som ligger fritt til på en høyde. På ettermiddag/kveld fortsetter vi til Bitetos.
Dag 9: Porto
Ankomst Porto på morgenen og etter frokost går vi på land. Dagen er disponibel på egen hånd. Byen har mange museer og minnesmerker fra den viktige perioden som stor sjøfartsby. Middag og overnatting på Hotel Quality Inn.
Dag 10: Porto - Værnes
Tidlig avreise med TAP-fly til Lisboa og videre med SAS til Oslo og Værnes på kvelden.



10 DAGER
16.200,-

Turnr.: 30
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 4 hotellovernattinger
  • 9 frokost
  • 4 lunsj
  • 9 middag
  • Fly Værnes - Portugal tur/retur
  • Dourocruise, 5 dager m/utvendig lugar
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.520,-
  • Singellugar cruise kr. 2.590,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Online
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700