Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Cruise
Denne turen har gått
RCCL-cruise, Østersjøen m/St.Petersburg

Vision of the SeasIfjor hadde Royal Caribbean Cruise Line, RCCL, ulike cruise fra Oslo og Stockholm. Cruisene ble svært populære og iår er tilbudet utvidet. Vi kan tilby 3 ulike cruise med 4 netter ombord. Denne er en 6-dagers tur fra Stockholm til Tallinn og St.Petersburg.

På alle disse turene benyttes det flotte cruiseskipet "Vision of the Seas". Skipet har mange ulike fasiliteter ombord. I tillegg til god mat inngår underholdning, musikk og man kan nyte sol- og bassengmulighetene på øverste dekk. Det inngår full pensjon ombord. Frokost og lunsj spises individuelt, mens middagene er felles. Prisen inkluderer ikke drikke. Vi har hovedsaklig 3 lugarkategorier: innvendig lugar uten vindu, utvendig lugar med vindu og utvendig lugar med balkong. Obligatorisk tips ombord er inkludert i prisen.

Dag 1: Trøndelag - Gävle
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går om Røros og til Sverige langs Funäsdalen til Sveg. Videre til Gävle på ettermiddagen. Middag og overnatting på Park Inn hotell.
Dag 2: Gävle - Stockholm / RCCL
Restaurant Aquqrius, Vision of the SeasAnkomst Stockholm tidlig på formiddagen. God tid til ombordstigning og kl. 17.00 forlater vi Stockholm. Etter at vi har fått tildelt våre lugarer samles vi til middag. Det blir en fin tur gjennom Stockholms skjærgård på kvelden.
Dag 3: Anløp Tallinn
TallinnAnkomst Estlands hovedstad Tallinn kl. 09.00. Opphold i byen frem til kl. 17.00. Man kan gå iland på egen hånd eller delta på en utflukt. Tallinns gamle bydel er godt bevart fra middelalderen. Bysentrum er omgitt av bymur med mange tårn. Muligheter for å gjøre en god handel, spesielt kjøp av linstoffer er populært.
Dag 4: Anløp St.Petersburg
PeterhofVi anløper St.Petersburg kl. 07.00 tidlig på morgenen og skipet blir liggende frem til kl. 18.00. Man kan delta på ulike utflukter. Da disse er organisert av rederiet trengs ikke russisk visum, men deltakerne må ha maskinlesbart pass. Man kan ikke gå iland på egen hånd uten ordinært visum. Byen ved elva Neva har mange store bygg fra de russiske tsarenes tid, samt mange kunstskatter, kirker, monumenter og plasser. Hovedseverdighetene er Isaakskatedralen, Ermitasjen i det imponerende Vinterpalasset, krysseren Aurora, Smolnypalasset og hovedgaten Nevskij Prospekt. Utenfor sentrum ligger sommerpalasset Peterhof.
Dag 5: I sjøen
På dagen seiler vi vestover Finskebukten og inn i Østersjøen mot Stockholm.
Dag 6: Stockholm - Trøndelag
Tidlig ankomst til Stockholm. Vi finner vår buss og starter turen nordover til Sundsvall. Videre forbi Østersund og om Storlien. Turen avsluttes i Trondheim og på Steinkjer sent på kvelden.



6 DAGER
5.150,-

Turnr.: 27
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 4 netter cruise i innvendig dobbeltlugar
  • 1 hotellovernatting
  • 5 frokost
  • 3 lunsj
  • 5 middag
  • Reiseleder
  • Obligatorisk tips ombord
Tillegg:
  • Lugar med vindu: kr. 500,- p.p.
  • Lugar med balkong: kr. 2.100,- p.p.
  • Singellugar: kr. 2.400,-
  • Singelrom hotell: kr. 250,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700