Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Cruise
Denne turen har gått
RCCL-cruise, Østersjøen m/Tallinn

Vision of the SeasIfjor hadde Royal Caribbean Cruise Line, RCCL, ulike cruise fra Oslo og Stockholm. Cruisene ble svært populære og iår er tilbudet utvidet. Vi kan tilby 3 ulike cruise med 4 netter ombord. Denne er en 6-dagers tur fra Oslo med anløp i København og Tallinn og til slutt Stockholm.

På alle disse turene benyttes det flotte cruiseskipet "Vision of the Seas". Skipet har mange ulike fasiliteter ombord. I tillegg til god mat inngår underholdning, musikk og man kan nyte sol- og bassengmulighetene på øverste dekk. Det inngår full pensjon ombord. Frokost og lunsj spises individuelt, mens middagene er felles. Prisen inkluderer ikke drikke. Vi har hovedsaklig 3 lugarkategorier: innvendig lugar uten vindu, utvendig lugar med vindu og utvendig lugar med balkong. Obligatorisk tips ombord er inkludert i prisen.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / RCCL
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Vi kjører Østerdalen sørover til Oslo. Kl. 17.00 er det avgang med "Vision of the Seas". Etter at vi har fått våre lugarer møtes vi til felles middag ombord.
Dag 2: Anløp København
Nyhavn, KøbenhavnAnkomst København kl. 09.30 og båten blir liggende til kl. 18.00. Man kan være ombord eller ta en tur inn til byens sentrum.
Dag 3: I sjøen
Denne dagen tilbringes ombord når båten går nordover Østersjøen forbi Gotland og mot Estland.
Dag 4: Anløp Tallinn
TallinnAnkomst Estlands hovedstad Tallinn kl. 10.30. Opphold i byen frem til kl. 18.00. Man kan gå iland på egen hånd eller delta på en utflukt. Tallinns gamle bydel er godt bevart fra middelalderen. Bysentrum er omgitt av bymur med mange tårn. Muligheter for å gjøre en god handel, spesielt kjøp av linstoffer er populært.
Dag 5: Stockholm - Gävle
Gamlastan, StockholmPå natta krysser skipet Østersjøen til Sverige og går gjennom Stockholms skjærgård tidlig på morgenen. Vi går iland i Stockholm på formiddagen. Her blir vi møtt av vår buss og sjåfør. Det blir opphold i sentrum før vi på ettermiddagen kjører nordover til Gävle for middag og overnatting på Park Inn hotell.
Dag 6: Gävle - Trøndelag
På formiddagen fortsetter vi til Sveg. Videre gjennom Funäsdalen og frem til Røros. Retur til Trøndelag på kvelden.



6 DAGER
4.690,-

Turnr.: 26
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 4 netter cruise i innvendig dobbellugar
  • 1 hotellovernatting
  • 5 frokost
  • 3 lunsj
  • 5 middag
  • Reiseleder
  • Obligatorisk tips ombord
Tillegg:
  • Lugar med vindu: kr. 360,- p.p.
  • Singellugar: kr. 2.100,-
  • Singelrom hotell: kr. 250,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700