Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Norge
Denne turen har gått
Vestlandet, med Briksdalsbreen, Stad, Selje og Geiranger

VestkappDette er en rundtur i den flotteste naturen vi har i Norge. Vi kjører over Dovre og Strynefjellet til Olden. Vi skal opp til Briksdalsbre Fjellstue der vi kan oppleve den storslåtte naturen med fjell, fossefall og isbre. Videre går turen ut til Måløy med Stad og Selje. Turen nordover går i flott vestlandsnatur igjennom Nordangsdalen og med båttur på Geirangerfjorden. Siste dag kjører vi Ørneveien og Trollstigen før vi er tilbake til Trøndelag.
Dag 1: Trøndelag - Olden
OldenAvreise fra Trøndelag på morgenen. Vi kjører E6 sørover mot Oppdal, over Dovrefjell og til Dombås hvor vi tar et opphold. Videre til Otta før vi tar vegen vestover mot Vågå og Lom. Før vi fortsetter gjennom storslått vestlandsnatur til Stryn. Middag og overnatting på Olden Fjordhotell i 2 netter.
Dag 2: Olden, utflukt Briksdalen
BriksdalsbreenEtter frokost kjører vi opp til Briksdalsbre Fjellstue, her skal vi ta oss god tid til å oppleve den storslåtte naturen med fjell, fossefall og isbre. For de som ønsker det, blir det tid til å ta turen opp til Briksdalsbreen.
Dag 3: Olden - Måløy
Etter frokost går turen videre langs Nordfjord og ut til Måløy. Etter et opphold i Måløy tar vi en utflukt på Vågsøya som bringer oss helt ut til havet. Der besøker vi Kråkenes fyr. Middag og overnatting på Norlandia Måløy Hotell i 2 netter.
Dag 4: Stad og Selje
Etter frokost på hotellet drar vi ut på en av turens store høydepunkter, til Stad og Selje. I Selje kommer en lokalguide som blir med oss på turen til Vestkapp, Norges vestligste fjellplatå. Vi kjører helt til toppen av det 500 meter høye fjellet Kjerringa som stuper loddrett ned i havet. Etter en stopp i Selje drar vi på en båttur til øya Selja. Her finner vi en av de best bevarte klosterruiner i hele landet.
Dag 5: Måløy - Geiranger
GeirangerVi spiser frokost og tar farvel med Måløy, og kjører til Volda. Videre gjennom Ørsta til Sæbø der det blir en kort ferjetur over til Leknes. Foran oss ligger Sunnmørsalpene og vi skal kjøre gjennom en av Norges flotteste daler, Nordangsdalen. Denne dalen er Norges trangeste med fjell på opptil 1700 meter. Fra Hellesylt reiser vi med ferja til Geiranger. Ferjeturen inn Geirangerfjorden er uten tvil Norges flotteste ferjestrekning. Middag og overnatting på Union hotell i Geiranger.
Dag 6: Geiranger og Trollstigen
TrollstigenVi har kommet til turens siste dag, og etter frokost kjører vi Ørnefjellsvegen til Norddal, der tar vi ferjen over til Linge. Turen går videre på Valldalen før vi kjører ned Trollstigen. Det blir flere stopp på turen til Trøndelag, og vi skal ha en god middag på Dombås.



6 DAGER
6.450,-

Turnr.: 10
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • Lokal guide Vågsøy og Stad
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.500,-
Påmelding:
- Online
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700